fbpx
Blyck Leckerneyen
  • HOME
  • GERECHTEN
  • RECEPTEN
  • WINKELS
  • CONTACT
  • Menu
  • Facebook
  • Linkedin
  • Mail

Boeuf Bourguignon met peterselie-tagliatelle

voor 3 personen

Bereiding

1. De tagliatelle

Kook de Tagliatelle in licht gezouten water gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Smelt ondertussen op laag vuur de roomboter in een grote hapjespan. Hak de peterselie fijn en voeg vlak voordat de pasta gaar is aan de boter toe. De boter moet warm genoeg zijn om de smaak van de peterselie op te nemen, maar niet zo heet dat de peterselie gaat bakken. Giet de pasta wanneer deze gaar is af en meng deze goed met de peterselieboter.

2. De opmaak

Verhit het Blyck Boeuff bourguignon op laag vuur in een pan. Verdeel de tagliatelle over 3 diepe borden en schep de Boeuf Bourguignon hier overheen. Garneer de borden met de rucola

Ingredienten

  • 300 gr tagliatelle op eierbasis
  • 50 gram roomboter
  • 25 gram platte peterselie
  • zout
  • 1 Blyck Boeuf Bourguignon van 850 gram
  • 50 gram rucola
Deel dit recept
  • Deel via Facebook
  • Deel via Twitter
  • Deel via Pinterest
  • Delen via E-Mail

Probeer al onze Leckerneyen

Groninger Runderstoof met Gestoofde rode kool en gekookte kruimige aardappe... Boeuf Bourguignon met bloemkool-parmezaanpuree
Scroll naar bovenzijde

Onze website maakt gebruik van cookies.

OKMeer informatie