Boeuf Bourguignon met peterselie-tagliatelle
voor 3 personen
Bereiding
1. De tagliatelle
Kook de Tagliatelle in licht gezouten water gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Smelt ondertussen op laag vuur de roomboter in een grote hapjespan. Hak de peterselie fijn en voeg vlak voordat de pasta gaar is aan de boter toe. De boter moet warm genoeg zijn om de smaak van de peterselie op te nemen, maar niet zo heet dat de peterselie gaat bakken. Giet de pasta wanneer deze gaar is af en meng deze goed met de peterselieboter.
2. De opmaak
Verhit het Blyck Boeuff bourguignon op laag vuur in een pan. Verdeel de tagliatelle over 3 diepe borden en schep de Boeuf Bourguignon hier overheen. Garneer de borden met de rucola
Ingredienten
- 300 gr tagliatelle op eierbasis
- 50 gram roomboter
- 25 gram platte peterselie
- zout
- 1 Blyck Boeuf Bourguignon van 850 gram
- 50 gram rucola