fbpx
Blyck Leckerneyen
  • HOME
  • GERECHTEN
  • RECEPTEN
  • WINKELS
  • CONTACT
  • Menu
  • Facebook
  • Linkedin
  • Mail

Gepofte aardappel met Groninger Runderstoof en Appel-Koolrabisalade

voor 2 personen

Bereiding

1. De gepofte aardappel

Verwarm uw oven voor op 200°C. Was de aardappels goed en prik de schil een paar keer in met de punt van een mesje. Pof de aardappels in een uur gaar in de oven.

2. De salade

Snij de koolrabi en appel in heel fijne reepjes (en Julienne) en maak aan met de mayonaise, yoghurt en de fijngehakte groene kruiden.  Maak op smaak met zout en peper.

3. De opmaak

Verwarm de Groninger Runderstoof. Leg de aardappels wanneer deze gaar zijn op twee borden en snij ze kruislings in. Verdeel de runderstoof over de aardappels en garneer met de  appel-koolrabisalade.

Ingredienten

  • 2 grote pofaardappels
  • 1 granny smith
  • 1 koolrabi, geschild
  • 1 eetlepel mayonaise
  • versgehakte bieslook
  • versgehakte peterselie
  • 1 eetlepel Griekse yoghurt
  • zout en peper
  • 1 Blyck Groninger Runderstoof van 460 gr
Deel dit recept
  • Deel via Facebook
  • Deel via Twitter
  • Deel via Pinterest
  • Delen via E-Mail

Probeer al onze Leckerneyen

© Copyright 2020 | BLYCK Leckerneyen
  • Facebook
  • Linkedin
  • Mail
Stamppot raapstelen met Groninger Runderstoof en gebraden staartstuk
Scroll naar bovenzijde

Onze website maakt gebruik van cookies.

OKMeer informatie